Kleopatra - tajomstvo krásy odhalené!

Prečo by sme mali zahrnúť kozie mlieko do svojej každodennej rutiny?

3_2

Kleopatra, slávna egyptská kráľovná, už dávno predtým, než sme mali moderné kozmetické produkty, objavila tajomstvo krásy v prírode. Jej tajomstvom bola kúpeľná rutina s kozím mliekom, ktoré dodávalo jej pokožke jemnosť a mladistvý vzhľad. Ako môže toto dávno zabudnuté tajomstvo pomôcť aj tebe?

V dnešnej dobe, keď sme obklopení rôznymi chemicky zloženými krémami a liečebnými postupmi, je dôležité vrátiť sa k prírode a objaviť starodávne zázraky, ktoré nám ponúka. Kozie mlieko je jedným z týchto zázrakov. Je plné živín a vitamínov, ktoré môžu mať preukázateľné výhody pre tvoju pokožku.

 

  • Prvou výhodou kozieho mlieka je jeho hydratačný a upokojujúci účinok. Obsahuje prirodzené tuky a proteíny, ktoré pokožku hydratujú a zabraňujú jej vysušovaniu. To je obzvlášť prospešné pre ľudí s citlivou alebo suchou pokožkou, ktorí často trpia začervenaním a podráždením. Kozie mlieko dokáže zmierniť tieto problémy a udržať tvoju pokožku zdravú a vyživenú.

 

  • Okrem hydratácie kozie mlieko obsahuje aj množstvo vitamínov a minerálov, ktoré sú nevyhnutné pre zdravú pokožku. Vitamín A a vitamín E napríklad pomáhajú pri regenerácii bunkového tkaniva a redukujú známky starnutia. Tieto vitamíny sa nachádzajú vo veľkom množstve v kozom mlieku a môžu prispieť k obnove a omladeniu tvojej pokožky.

 

  • Kozie mlieko obsahuje aj kyselinu mliečnu, ktorá pôsobí ako prirodzený exfoliant. Pomáha odstraňovať odumreté bunky a zlepšuje textúru a tón pokožky. Týmto spôsobom môžeš dosiahnuť jemnejšiu a sviežejšiu pleť bez potreby tvrdých chemických peelingov.

4_1

Ak si teda hľadáš prírodný a účinný spôsob, ako zlepšiť krásu svojej pokožky, nezabudni zvážiť kozie mlieko. Na trhu je mnoho produktov, ktoré ho obsahujú a môžeš si vybrať z rôznych možností, ako je napríklad aj naše sušené kozie mlieko, alebo kúpelňová prísada Balneum GM.

V našom eshope www.capramilk.sk ponúkame širokú škálu prírodných produktov z kozieho mlieka, ktoré sú vyrobené s láskou a starostlivosťou o tvoju krásu. Navštív náš eshop a objav krásu kozieho mlieka pre seba!

 

Späť do obchodu